"Er zijn geen geheimen voor succes. Het is het resultaat van ervaring, hard werken en leren van imperfectie"

CORASOLL

Over CORASOLL

Corasoll verrijkt uw in- en exterieur met exclusieve en handgemaakte meubelstukken. Dat vanuit een unieke visie. Wij geloven dat objecten kunnen corresponderen met de identiteit en waarden van de eigenaar. Daarom maken wij objecten die dieper gaan dan hun functionele essentie. Ze communiceren wie u bent.

Het verhaal van Corasoll begint met Olga. Tijdens haar jarenlange ervaring in de exclusieve jachtbouw, komt zij de getalenteerde designer Sander tegen. Beiden blijken een passie voor in- en exterieurontwerp te hebben en nog veel belangrijker: een ambitie. Maken wat nog niemand gemaakt heeft en een selecte groep mensen van het allerbeste voorzien. Talloze gesprekken leiden tot de designfilosofie waarin Corasoll wordt geboren:

Ontwerp moet tijdloos zijn – Niets mag doorsnee zijn – Vorm volgt altijd functie

En daarmee worden al snel de eerste ontwerpen gecreëerd. Twan & Twan worden aan boord van het team gehaald. Met jarenlange ervaring in het leveren van de meest luxe in- en exterieurs kunnen zij dat wat de designfilosofie belooft waarmaken. De ontwerpen van Sander worden na zorgvuldige afstemming en materiaalkeuze door Ward tot ongeëvenaarde kwaliteitstukken ontwikkeld. Zoals de visie luidt: niets mag doorsnee zijn. Dus ook zeker de kwaliteit niet.

De objecten van Corasoll worden nog steeds met beperkte oplage geleverd. Ontwerper Sander blijft streven naar het uitdagen van de vakmannen. Hij is alleen tevreden als de machines en vakmannen tot hun uiterste worden gedreven. Zo waarborgt hij de authenticiteit van ons merk. Daarom zeggen wij: een Corasoll stuk is niet te vergelijken.

Volg de reis van Corasoll stukken door de tijd of word er zelf onderdeel van.

Sander Bos (1994) is de talentvolle hoofd ontwerper van CORASOLL. Hij heeft zowel een achtergrond in creatieve technologie als industrieel ontwerpen en heeft gestudeerd aan de prestigieuze universiteit KAIST in Zuid-Korea.

Twan van den Heuvel (1983) is een zeer gepassioneerde en gedreven sales manager van CORASOLL. Hij heeft jarenlange ervaring in het produceren en managen van luxe interieur en exterieur projecten als ook projecten in de luxe jachtbouw. Hij heeft gestudeerd aan het Koning Willem 1 College in ‘s Hertogenbosch.

Twan van den Bogaart (1983) is een perfectionist en de gedreven engineering manager van CORASOLL. Hij heeft jarenlange ervaring in het produceren van interieurs en exterieurs in de luxe jachtbouw. Hij heeft gestudeerd aan het Koning Willem I College in ’s Hertogenbosch.

Ward van Hout (1998) houdt zich bezig met de ontwikkeling van producten. Hij legt de lat hierin hoog en stemt de engineering af met de organisatie. Ward heeft een achtergrond in de luxe interieurbouw en is afgestudeerd als technisch bedrijfskundige.

olga

Olga Popova (1961) is de energieke Sales Manager van Corasoll. De liefde voor kunst en moderne design is haar inspiratie en drijfveer. Inmiddels heeft ze ruime ervaring in engineering en uitvoering van exclusieve projecten in diverse vakgebieden. Afgestudeerd in Engineering (TU / WTB) en Economie (HBO).

Wordt lid van ons team!