FORMOSA Lounge

FORMOSA Lounge

Ontworpen vanuit een vloeiende ronding gezien van bovenaf is FORMOSA een voorbeeld van een eigentijdse ‘feng shui’ designfilosofie. De gedetailleerde en dubbel gebogen leuning geeft FORMOSA een zeer onderscheidend doch elegant karakter. De rugleuningen van FORMOSA kunnen verwijderd worden om een comfortabel ligbed te creëren. Zo kan de set worden uitgebreid met een tweede element of accessoires. FORMOSA belooft niet alleen een comfortabele zitplaats maar ook een ware eye-catcher te zijn.

De kwaliteit van FORMOSA is onberispelijk. Met een frame gemaakt van duurzaam Indonesisch TEAK (minstens 70 jaar oud en FEQ) is de FORMOSA-collectie tegen vrijwel alles bestand. Het teakhout staat namelijk bekend omdat het nooit uitdroogt en waterafstotend is. Dat komt door de verbazingwekkende verhoudingen olie, kalk en hars in het hout. De kussens zijn gemaakt van Calipore® met fiberfill topping omhelst door twee hoezen. De naden zijn afgewerkt met een ‘interlocking thread’ en aan de onderkant is gaasstof geïntegreerd. De ‘heavy-duty’ nylon ritsen zorgen ervoor dat u de rugleuningen en hoezen zo vaak kunt verwijderen als u wilt. Alle sets worden inclusief extra Stamoid Top® beschermhoezen geleverd.

Specificaties
Beschikbaarheid: 11 van de 25 wereldwijd
Frame: Duurzaam Indonesisch Teak (FEQ)
Kussens: Calipore® with fiberfill topping and Stamoid Top® protection
Technologie: Corasoll DBS© (Detachable Backrest System)

Maatvoering
FORMOSA Standard
Lengte: 171cm
Breedte: 158cm
Hoogte: 75,5cm
Zithoogte: 40cm

Mocht u nog vragen hebben dan horen wij dat graag. Vul hier een vraagformulier in en wij nemen binnen 24 uur contact op!

Offerte aanvragen

– Luxury Living – Luxury Living – Luxury Living